Samply a virtuální nástroje v nahrávacím studiu | Nahrávací studio a videoprodukce TdB Production Praha

Samply a virtuální nástroje v nahrávacím studiu

SAMPLY A VIRTUÁLNÍ NÁSTROJE V NAHRÁVACÍM STUDIU

 

Máme k dispozici celou škálu samplerů, synthetizérů, virtuálních nástrojů, sekvencerů a databank samplů. Mezi ty největší patří AVID,IK MULTIMEDIA TOTAL STUDIO 4 MAX,NATIVE INSTRUMENTS ULTIMATE. Není tedy problém vytvořit v podstatě jakýkoliv nástroj, který vám přijde na mysl.

 

VIRTUÁLNÍ AKUSTICKÉ BICÍ


Akustické bicí dnes jsme schopni vytvořit tak propracovaně, že je jen těžko rozeznáte, jestli jsou živé nebo samplované. Používáme sekvencery IK multimedia MODO DRUM, ultimátní sady od Native Instruments ABBEY ROAD DRUMMER COLLECTION, STUDIO DRUMMER, DRUM LAB a mnoho dalších.

Nahrávací studio TdB Production Praha - SYNTEZÁTORY 

 

 

 

ELEKTRONICKÉ BICÍ


Elektronické sady tvoříme v software Native Instruments MASCHINE a BATTERY 4, které si načítají celou sadu nástrojů z boundle NATIVE INSTRUMENTS KOMPLETE ULTIMATE. V kombinaci s hardwarovými ovladači AKAI MPK88 a MASCHINE STUDIO je
celý proces neuvěřitelně rychlý. Beaty pro rapery tak vznikají velmi rychle, protože myš můžete odložit a pracovat velmi produktivně.

 Nahrávací studio TdB Production Praha - SYNTEZÁTORY

 

 

 

ORCHESTRY – SMYČCOVÉ, STRUNNÉ A DECHOVÉ NÁSTROJE


Smyčcové a dechové nástroje mají dnes knihovny nahrané živým nástrojem, našim oblíbencem je MILOSLAV PHILHARMONIK, který z vás udělá mistrovského dirigenta, který řídí velký symfonický orchestr obsazený živými, dýchajícími lidskými bytostmi. Takže když zahrajete na nástroj, neuslyšíte jen notu, ale uslyšíte všechnu vášeň, bolest, radost či utrpení hudebníka.
Mezi další oblíbence patří databanka zvuků NATIVE INSTRUMENTS KOMPLETE ULTIMATE, která obsahuje naprosto vše, co symfonická hudba potřebuje.

 Nahrávací studio TdB Production Praha - SYNTEZÁTORY

 

 

 

PIÁNA - ELEKTRICKÉ PIÁNA - HAMMOND


Ve spojení s AKAI MPK88 máte k dispozici v podstatě vše od malých pián po koncertní křídla. Klasické Fender piána a Hammond s leslie bednou jsou samozřejmě taky k dispozici v mnoha modifikacích.

 Nahrávací studio TdB Production Praha - SYNTEZÁTORY

 

 

 

SYNTEZÁTORY


Vše co dnešní moderní hudba potřebuje najdete v našich knihovnách syntezátorů, jejichž popis by zabral na několik knih. NATIVE INSTRUMENTS KOMPLETE ULTIMATE, IK MULTIMEDIA TOTAL STUDIO 4 MAX, AVID, PLUGIN ALIANCE a mnoho dalších jsou toho zárukou. Všechny tyto nástroje vám umíme namapovat do hardvarových ovladačů, aby jste synthézu měli plně pod kontrolou.


K dispozici je taky lampový syntezátor KORG KING KORG.

 Nahrávací studio TdB Production Praha - SYNTEZÁTORY

 



 

studiotdb@seznam.czLOGO FACEBOOKLOGO YOUTUBELOGO TWITTERLOGO INSTAGRAM+420 774 52 74 68 

 

 © 2007–2023 Nahrávací studio a videoprodukce TdB Producton Praha

 


Load Facebook SDK for JavaScript

Your Chat Plugin code